People Services Reward Atelier

Dinsdag 5 maart 2024

13:00 - 18:00 uur

In het snel evoluerende landschap van de arbeidsmarkt worden HR afdelingen uitgedaagd om een breed scala aan vraagstukken het hoofd te bieden. Tijdens het Reward Atelier gaan we in dieper in op de uitkomsten van het Future of Reward onderzoek en een aantal onderwerpen waar jij en jouw team dagelijks mee te maken hebben.
 

Arbeidsmarktkrapte: Is “werken/werven op afstand” de oplossing voor de krapte? Ontdek nieuwe benaderingen voor het uitbreiden van uw personeelsbestand met toptalent zonder geografische beperkingen en verken een aantal praktische oplossingen voor veelvoorkomende juridische en fiscale uitdagingen bij op afstand werken.
 

Binding: In hoeverre versterkt aandelen gerelateerd belonen het bindingsvraagstuk? Verken de verschillende modellen voor aandelen gerelateerd belonen en ontdek hoe deze aanpak bijdraagt aan de loyaliteit en motivatie van jouw medewerkers.
 

Employee experience: Hoe een aantrekkelijke werkplek te creëren?  Ervaar hoe je flexibele  arbeidsvoorwaarden kunt implementeren die bijdragen aan een positieve werkcultuur en verbetering van het welzijn van je medewerkers?
 

Sustainability: Is ESG een trend of een strategische noodzaak in jouw HR beleid? Ontdek hoe je milieuvriendelijkheid, sociale verantwoordelijkheid en goed bestuur in jouw HR beleid kunt weven en verwerf inzicht in de recente ontwikkelingen en EU richtlijnen die van invloed zijn op beloningsbeleid.

In ons Atelier krijg je een pallet aan inzichten aangereikt om de vertaalslag te maken naar jouw eigen Reward beleid. Laat je inspireren en ontdek wat wel en niet werkt voor jouw unieke bedrijfscultuur.

Klaar om jouw Reward strategie naar een modern niveau te brengen? Meld je nu aan en verzeker je van een plaats in het Atelier.

Programma

13:00 - 13:30 Ontvangst

13:30 - 14:15 Deel I: Plenaire inspiratie sessie 

  • Resultaten Future of Reward enquete
  • Arbeidsmarktkrapte
  • Employee experience

14:15 - 15:00 Trendbattle met Richard & Lieke Lamb
15:00 - 15:30 Break
15:30 - 16:00 Deel II: Plenaire inspiratie sessie

  • Binding
  • Sustainability

16:00 - 17:00 Deel III: Atelier sessies: samen aan de slag met de Future of Reward

17:00 - 18:00 Borrel, hapjes en netwerken

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.