K-sparren 2024 over echte & kunstmatige intelligentie

Dinsdag 11 juni 2024 | 14:00 - 17:00 uur

Wat is mensenwerk, en wat is AI? En wat maakt het eigenlijk nog uit, in finance en ver daarbuiten? Dat gaan we haarfijn uitpluizen tijdens K-sparren op dinsdag 11 juni 2024. We presenteren een waaier aan thema’s, met vertrouwde vrienden en nieuwe gezichten. Theater K-sparren opent het doek voor echte en kunstmatige intelligentie omtrent haute finance, geopolitiek én het EK Voetbal. Fake news? Get real!

Meijburg & Co, KPMG en Kasparov Finance & BI nodigen je van harte uit voor K-sparren 2024, hét netwerkevent voor iedere CFO en finance manager die het werk serieus neemt, en met plezier uitvoert.

In het Oosterhoutse Theater De Bussel geven we het podium aan Sonny de Leeuw en Wouter de Vries. Zij maken ons -misschien wel pijnlijk- duidelijk hoe diep AI is geworteld in de financiële praktijk en ons leven. K-sparren-veteranen Mathijs Bouman en Michiel Vos praten ons bij over de financieel-economische actualiteit en geopolitiek in het jaar van de Grote Verkiezingen. Ook aanwezig: voetbaljournalist en schrijver Sjoerd Mossou. Hij zal het rap naderende EK duiden, mét tips voor je voetbalpoule. Mensenwerk, of toch AI…?

 

Programma
14:00    Opening door dagvoorzitter | Welmoed Sijtsma
14:15    De financieel-economische actualiteiten | Mathijs Bouman
14:45    AI: Meesterbrein of Atoombom | Sonny de Leeuw en Wouter de Vries jr.
15:15    Pauze
15:45    VS verkiezingen in geopolitieke context | Michiel Vos
16:15    Wie wint het EK 2024? | Sjoerd Mossou
16:30    Netwerkborrel

meijburg

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.