Good Practices Fiscale Beheersing

Donderdag 17 maart 2022 | 15:30 - 16:30 uur

De Belastingdienst heeft in december 2021 in samenwerking met de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (‘NOB’) Good Practices gepubliceerd: een document met generieke voorbeelden van hoe organisaties omgaan met de verschillende onderdelen van fiscale beheersing. Ook van woningcorporaties wordt verwacht dat zij de basisprincipes in acht nemen en periodiek evalueren op hun effectiviteit.

Maar hoe kunt u dit efficiënt en gestructureerd doen? Wat betekent dit concreet voor uw woningcorporatie? En aan welke voorwaarden moet een TCF bijvoorbeeld voldoen? Wij kunnen ons voorstellen dat u overweldigd bent door de vereisten die de Belastingdienst stelt en niet weet waar en hoe u moet beginnen.

In onze webcast op donderdag 17 maart vertellen Marieke Herber en Arjan Nieborg u graag meer over de basisprincipes van fiscale beheersing. Daarnaast lichten zij toe hoe u de fiscale monitoring efficiënt, gestructureerd en concreet zou kunnen inrichten. 

 

Sprekers

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.