Bedrijfsfiscalistenoverleg - DataManagement

30 november 2022 | 16:00-17:30

Op woensdag 30 november aanstaande staat een nieuwe editie van het Bedrijfsfiscalistenoverleg op het programma – met het oog op de drukte richting jaareinde deze keer weer een digitale sessie.

De bijeenkomst staat in het teken van Data Management. Het is een cliché, maar data wordt steeds belangrijker voor de tax functie – “Without data, you’re just another person with an opinion”.

We zien dat dezelfde data ook voor steeds meer doeleinden wordt (her)gebruikt – voor de btw, voor vennootschapsbelasting, voor Country-by-Country Reporting, voor Pillar 2, enzovoort. Het belang van toegang tot goede kwaliteit data, waarop je kunt vertrouwen, wordt dan ook steeds groter.   

Alexander Zegers en Kitipan Sripak gaan samen in gesprek over Data Management. Hoe kan je data voor je laten werken, hoe kom je tot een ‘single trusted source’ van data, en kun je eerste stappen zetten naar een toekomstbestendig data fundament? 

Wanneer?
Woensdag 30 november 2022, 16.00 - 17.30 uur

NOB PE uren
Deze bijeenkomst voldoet aan de door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) gestelde voorwaarden voor onderwijs als bedoeld in het PE-reglement van de Orde. Je kunt deze voor 1,5 PE-uur inbrengen per deelgenomen webcast bij de NOB.

 

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.