Unseen

Meijburg vindt het belangrijk om bij te dragen aan de cultuur sector. Voor een goede en rechtvaardige belastingheffing is het essentieel om niet vast te blijven zitten in oude patronen, maar mee te bewegen met de veranderende samenleving en telkens met een frisse blik naar nieuwe ontwikkelingen te kijken. Kunstenaars zijn bij uitstek in staat om bestaande patronen te doorbreken en ons te inspireren. Daarom reikt Meijburg jaarlijks de Meijburg Art Comission uit op hét toonaangevende internationale evenement voor nieuwe fotografie, Unseen Amsterdam.

Unseen Amsterdam 2019

Tijdens de openingsavond van Unseen op het historische Westergasterrein werd de Meijburg Art Comission dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. Bekijk hier de Aftermovie van deze avond.  

 

Meijburg Art Commission 

Als trotse sponsor van dit evenement en met de Meijburg Art Comission, wil Meijburg fotografietalent de kans bieden om nieuw werk te ontwikkelen en aan een groot publiek te tonen. Ieder jaar worden de exposerende kunstenaars daarom uitgenodigd om een ​​voorstel in te dienen voor een werk voor de KPMG Meijburg & Co-kantorenDe winnaar ontvangt een projectfonds om het voorgestelde werk, dat deel gaat uitmaken van de groeiende kunstcollectie van het bedrijf, te realiseren. 

Marleen Sleeuwits winnares 2019

Dit jaar werd Marleen Sleeuwits benoemd tot winnares van de Meijburg Art Commission 2019! De jury koos het projectvoorstel van Sleeuwits vanwege de originaliteit die hen direct opviel: “Haar praktijk onderzoekt de parameters van fotografie door te spelen met de combinatie van tweedimensionale afbeeldingen en driedimensionale installaties, waarbij onze verwachtingen van ruimte worden uitgedaagd. Speelsheid, intuïtie en experiment zijn belangrijke aspecten van de aanpak van Sleeuwits, wat hen ervan overtuigde dat deze ingrediënten zullen resulteren in een inspirerend kunstwerk!”

 

© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.