Tax Technology

Tax Technology staat voor het gebruik van technologie in de tax-functie. Check hier alle informatie rondom dit thema.

Digitalisering en de belastingfunctie

Een veelbelovende combinatie. Loek Helderman, Partner bij KPMG Meijburg, hierover in gesprek met de Chief Tax Officer bij Henkel.

Lees interview

Interview met Unilever over de toekomst van belastingen

In het nieuwe KPMG RAAD Magazine is Loek Helderman, partner van KPMG Meijburg & Co, in gesprek met de CFO en EVP Global Tax & Treasury van Unilever over de (toekomstige) veranderingen in de belastingfunctie.

Lees verder

Laat u geld liggen op basis van Tax Equalization? – Tax Technology biedt inzicht!

In de wereld van grensoverschrijdende arbeid is een zogeheten tax equalization afspraak een gebruikelijke afspraak tussen werkgever en werknemer. Op basis van deze afspraak betaalt een werknemer gedurende de uitzending niet meer of minder belasting, dan de verschuldigde belasting wanneer deze in zijn of haar thuisland was blijven wonen of werken. 

 

Lees verder

Statistische steekproeven en belastingadvies

Als ondernemer of instelling wilt u graag in control zijn op allerlei gebieden: van het realiseren van uw doelstellingen tot aan fiscale processen. Dat laatste is niet alleen voor uw onderneming of instelling van belang, maar ook voor de Belastingdienst. Maar hoe laat u de Belastingdienst zien dat u uw fiscale zaken goed op een rijtje heeft? Statistische steekproeven zijn daar een onmisbaar hulpmiddel voor.

Lees verder

Tax technology: advies over technologische oplossingen

Tax technology staat voor het toepassen van technologie in de tax-functie. Dat is niet nieuw, maar is in de afgelopen jaren wel fors toegenomen. Het is best lastig om uit te zoeken welke tools het beste bij uw bedrijf passen. Daarom helpen de experts van Meijburg & Co u graag.

Lees verder

Video: technology in tax departments

Bekijk hoe KPMG Meijburg & Co deze ontwikkeling inzet ten behoeve van haar klanten.

Lees verder

Tax Technology actueel

Onze experts vertellen u graag meer over de laatste ontwikkelingen en actualiteiten op het gebied van Tax Technology.

Lees verder
© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.