Indirecte belastingen

stelling

De indirecte belastingen, zoals de btw, assurantiebelasting, douane en accijnzen en de energiebelasting, nemen in het fiscale spectrum een steeds belangrijkere positie in. De btw is zelfs de belangrijkste inkomstenbron van de Nederlandse overheid.

De btw en douanerechten vormen een belangrijk onderdeel van de financiering van de Europese Unie. De veranderende btw-regelgeving vanuit de EU, heeft direct invloed op uw nationale en grensoverschrijdende transacties.

Daarnaast werken wijzigingen in bijvoorbeeld de toezichtregels voor uw sector door in uw btw-positie. Ook de transformatie van uw organisatie of uw business heeft implicaties voor uw indirecte belastingen. Hoe blijft u compliant onder al deze veranderende omstandigheden?

Neem hiervoor contact op met een van onze tax experts.

© 2019 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.