Tax Technology & Transformation

Het wereldwijde belastinglandschap is aan het veranderen wat zorgt voor kansen en uitdagingen voor de hedendaagse belastingfunctie. Het is belangrijk om voorbereid te zijn op de toenemende vereisten en daarmee goed voorbereid te zijn op de digitale toekomst. Transformeer uw belastingfunctie door gebruik te maken van de nieuwste technologieën.

Download hier onze Tax Reimagined: practical Pillar Two approach!

Tax Technology & Transformation

Technologie-gedreven transformatie van de belastingfunctie

Het huidige belasting- en ondernemingsklimaat is complex en verandert snel. Transparantie en toegang tot (real time) data is essentieel. Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in het creëren van effectievere belastingfuncties. Werk samen aan een ‘belastingfunctie van de toekomst’.

Wij hebben onze technologie, data en compliance diensten gebundeld in een nieuw domein dat we ‘Tax Reimagined’ noemen.
Elke onderneming is uniek, en daarom ook elke belastingfunctie.

technologie belastingfunctie

Hoe technologie jou kan helpen

Onze visie is gebaseerd op de volgende tax technology & transformation thema’s aan de hand waarvan je kunt beginnen met de ‘tax transformation journey’ om de effectiviteit en efficiency van de belastingfunctie te maximaliseren. Van strategie tot aan implementatie, end-to-end.

Upcoming events

30
Nov

Online - Btw-sessie | CBAM-verplichtingen

30
Nov

Webcast - Woningcorporaties | Onderzoek fiscaliteit in de jaarrekening

07
Dec

Webcast - Schijnzelfstandigheid in de zorg

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.