Reward Services

PS

Ons multidisciplinair Reward  Team, bestaande uit  Tax, Legal en HR professionals, helpt u graag bij het evalueren van uw totale beloningsstrategie, zowel voor senior management als voor medewerkers. Hoe om te gaan met duurzame inzetbaarheid , vitaliteit en welzijn van werknemers, thuiswerken, vergroening van arbeidsvoorwaarden, aandelenplannen; een scala aan vraagstukken waarbij wij u graag van dienst zijn.

Krijgt uw onderneming te maken met een overname, fusie of joint venture? De juridische en fiscale aspecten van een dergelijke transactie zijn belangrijk alsmede de gevolgen hiervan voor beloningspakketten en incentive programma’s. Ook hierbij zijn wij u graag behulpzaam.

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.