KPMG LINK Technology

PS7

Het managen van de risico’s die samenhangen met internationale tewerkstelling is een grote uitdaging. Technology speelt bij KPMG een essentiële rol om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Van fiscale compliance verplichtingen bij de uitzending van een werknemer tot de risico’s die samenhangen met de business travel, KPMG LINK technology ondersteunt u bij het stroomlijnen van uw processen. Vanaf het centrale KPMG LINK dashboard heeft u eenvoudig inzicht in alle taken die relateren aan uw global mobility programma. U heeft tevens toegang tot alle daaraan gerelateerde data en analyses die u kunt gebruiken voor besluitvorming en strategische keuzes. KPMG LINK bestaat uit diverse modules, variërend van modules die u inzicht geven in de belangrijkste compliance verplichtingen, tot modules die u ondersteunen bij de assignment management.

Een specifieke module die onderdeel is van KPMG LINK is KPMG LINK Global Equity Tracker (GET). Werken uw werknemers over de gehele wereld en maken bijvoorbeeld aandelen of een variabele bonusplan onderdeel uit van hun beloningspakket, dan heeft uw organisatie en/of uw werknemer verschillende compliance-verplichtingen als gevolg van de verschillende landen waar hij/zij werkt. Uw HR afdeling moet veel werk en energie verzetten om aan de diverse compliance verplichtingen te voldoen. KPMG LINK GET is ontwikkeld binnen KPMG Global Reward Services en maakt het mogelijk om op ieder gewenst moment en volledig geautomatiseerd, wereldwijd de compliance verplichtingen van uw organisatie en haar internationaal opererende werknemers en senior management te identificeren en uit te voeren. Deze tool ontzorgt niet alleen u en uw werknemers  maar voorkomt ook hoge kosten en onverwachte risico’s. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende demonstratie van KPMG LINK GET en wij maken u graag deelgenoot van deze innovatieve oplossing.

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.