Het verkrijgen van inzichten, het verzamelen van perspectieven en het ontmoeten van gelijken: dat zijn al veertien jaar de ingrediënten van KPMG’s jaarlijkse Pensioenbijeenkomst. U kunt zich nu aanmelden voor de editie van 2019!

Dit jaarlijkse evenement was in het verleden gekoppeld aan de zeer gewaardeerde bundel De Pensioenwereld. Dit gedrukte boek heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een populair digitaal platform waar onze specialisten inzicht bieden in actuele pensioengerelateerde zaken. Het is nu tijd om ook ons evenement om te dopen. Tijdens de ‘Pensioenwereld bijeen(komst)’ zullen bestuurders van pensioenfondsen, hun leveranciers en hun adviseurs bijeenkomen voor een informatief programma dat hen aan het denken zet.

Op donderdag 28 maart 2019 zullen pensioenleiders van KPMG uit verschillende landen u informeren over hervormingen, de lessen die zij geleerd hebben en de ontwikkelingen in hun markten. Een centrale vraag daarbij is: wat kunnen wij leren van deze landen en wat kunnen zij leren van ons?
Doe mee, draag bij aan de discussie en ontmoet uw collega-pensioenprofessionals op ons kantoor in Amstelveen op 28 maart 2019.

Zoals gebruikelijk zal het programma starten om 15.00 uur, met na afloop een netwerkborrel.

Programma 

15.00 uur  Welkomstwoord door Wim Teeuwissen, KPMG
15.10 uur   Presentaties met inzichten en onderwerpen uit verschillende landen binnen Europa door onze KPMG pensioen experts, waaronder Nederland en Groot-Brittannië. Tijdens deze presentaties wordt onder andere ingegaan op ESG en IORP II
16.30 uur   Paneldiscussie onder leiding van Bert Kempen, KPMG
17.20 uur    Slotwoord met aansluitend borrel


Wij zien ernaar uit u te mogen verwelkomen in Amstelveen.

Locatie: Amstelveen
Datum: 28 maart 2019
Tijd: 14:30 t/m 17:20