De deadline met betrekking tot de Master File- en Local File-documentatie in Nederland komt snel dichterbij. Deze documentatie moet beschikbaar zijn in de administratie van de belastingplichtige op de datum waarop de aangifte vennootschapsbelasting uiterlijk moet worden ingediend. Veelal betekent dit voor 1 mei van dit jaar!

Het niet voldoen aan deze documentatieverplichtingen kan leiden tot omkering van de bewijslast van de Belastingdienst naar de belastingplichtige.  

Nu deze deadline snel naderbij komt, geven wij u graag een update over de status van de Master File en Local File.

Het webinar op dinsdag 27 maart aanstaande

Wat wordt er precies van u verwacht? Hoe kunnen wij u helpen om aan deze regelgeving te voldoen? Op deze en andere vragen geven wij antwoord tijdens het Master File/Local File-webinar op dinsdag 27 maart 2018  van 16.30 tot 17.30 uur. In 45 minuten praten onze transferpricingspecialisten Jeroen Dijkman en Taco Wiertsema u bij. Aansluitend is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meld u nu aan en u ontvangt van ons ongeveer een week voor het webinar de inlogcodes en benodigde informatie.

Wilt u meer achtergrond informatie over Master File / Local File, klik dan hier.

Mocht u niet tot 12 maart  willen wachten, dan kunt u uiteraard ook nu al contact opnemen met onze transferpricingspecialisten of uw eigen Meijburg & Co-adviseur. Met vriendelijke groet, namens Meijburg & Co

Jeroen Dijkman | Partner Transfer Pricing - dijkman.jeroen@kpmg.com / 088 909 2543

Taco Wiertsema | Senior Manager Transfer Pricing - wiertsema.taco@kpmg.com / 088 909 1454

Locatie: Webinar
Datum: 27 maart 2018
Tijd: 16:30 t/m 17:30