Wegens grote belangstelling is deze bijeenkomst volgeboekt. Indien u op de reservelijst geplaatst wenst te worden, stuur dan een e-mail naar: vanengelen.miranda@kpmg.com.

----

Ondertussen weten we een aantal zaken vrijwel zeker: er is veel onzekerheid en de kans op een keiharde Brexit (no-deal) valt nog steeds niet uit te sluiten. Daarnaast heeft de maakindustrie nog altijd niet goed in beeld welke risico’s ze lopen in hun supply chain ketens en hoe verweven hun leveranciers (direct of indirect) zijn met het Verenigd Koninkrijk. 

Om die reden organiseren wij op woensdag 30 januari 2019, samen met VNO-NCW Brabant Zeeland, NBCC en FME een speciaal Brexit-seminar op ons kantoor in Eindhoven. 

Naast enkele toonaangevende CEO’s uit de regio spreken onder meer: Minister Kaag (Buitenlandse Handel), Hans de Boer (VNO-NCW), Ineke Dezentjé Hamming (FME), Leon Kanters (KPMG Meijburg & Co) en Anton Valk (NBCC). Zo hoort u alles uit de eerste hand in minder dan twee uur. Het event is vooral gericht op bedrijven uit de (technologische) industrie. Andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.  

 

Programma
09:30 uur 

Inloop en koffie

10:00 uur Start programma met diverse sprekers en interviews
  • Woord van welkom door Rob Fijneman, Head of Advisory KPMG Nederland
  • Keynote speech over de laatste stand van zaken in de Brexit-onderhandelingen, de situatie in het VK, haar visie op de industrie
    door Minister Sigrid Kaag, Ministerie van Buitenlandse Handel 
  • Interview met Willem van der Leegte, VDL. Hoe bereid VDL zich voor? Welke lessen voor anderen?
  • Interview met Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW en Ineke Dezentjé Hamming, voorzitter FME
11:00 uur Korte pauze
11:15 uur Vervolg programma
  • Schets van de politieke situatie door Anton Valk, NBCC
  • Ervaringen uit het MKB door Ulbe Bijlsma, Stertil
  • Uitgebreid vraaggesprek over de praktische do’s en don’ts. Hoe staat het met je supply chain? met Bert Colijn, ING, Jurriaan Jansen, Norton Rose Fulbright en Ricardo Tulkens, KPMG
  • Wrap-up
12:00 uur Slot en netwerklunch

  

REGISTREREN

Om een goed beeld te kunnen vormen van de voorbereidingen op Brexit in de maakindustrie vragen wij u vriendelijk of u antwoord kunt geven op drie vragen, die u aantreft in het registratieformulier. Ook als u niet deelneemt op 30 januari 2019 stellen wij uw input op prijs. Klik in dat geval hier om de drie vragen anoniem te beantwoorden. Hoe meer bedrijven de vragen invullen, hoe waardevoller de resultaten voor u zullen zijn. 

Wij kijken uit naar uw komst! 


Met vriendelijke groet,
Het team van VNO-NCW, NBCC, FME en KPMG Meijburg & Co
 

 

Locatie: Eindhoven
Datum: 30 januari 2019
Tijd: 09:30 t/m 13:00