In het jaar 2007 presenteerde Apple de eerste iPhone, een muziekspeler en telefoon in één! Sindsdien is er veel veranderd. We hebben een mondiale financiële crisis achter de rug, met als gevolg verscherpt toezicht op de financiële sector. Die sector bestaat in toenemende mate uit nieuwe spelers en nieuwe oplossingen. Termen als blockchain en open banking waren in 2007 nog onbekend, maar vandaag aan de orde van de dag. 

Dit jaar vindt de 10e editie van ons FS btw-seminar plaats. Het thema is Van Retro naar Robot’. Graag blikken we met u vooruit op toekomstige btw-ontwikkelingen in de financiële sector. We doen dat tegen de achtergrond van verschillende btw-ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden in de afgelopen tien jaar. 

Wij bespreken het graag met u op donderdag 12 april 2018. Het seminar begint met een lunch om 12.30 uur op ons kantoor in Amstelveen. Het inhoudelijke gedeelte van het seminar zal rond 17.30 uur worden afgesloten, met aansluitend een borrel.

Meer informatie over het programma leest u in de definitieve uitnodiging, die u begin maart ontvangt. Deelname aan het seminar is gratis. De voertaal is Nederlands. Voor het bijwonen van dit seminar worden NOB PE-punten toegekend. Wij kijken ernaar uit u op 12 april 2018 in Amstelveen te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet, namens de Indirect Tax Financial Services Group van Meijburg & Co,  

Gert-Jan van Norden

Locatie: Amstelveen
Datum: 12 april 2018
Tijd: 12:30 t/m 17:30