De vastgoedmarkt is volop in beweging en de woningmarkt raakt in sommige steden zelfs overspannen. Er worden veel woningen verkocht, nieuwe woningen ontwikkeld en kantoorgebouwen getransformeerd. Ook het verduurzamen van gebouwen is aan de orde van de dag. Beleggers zijn actief en op zoek naar vastgoed met een goed rendement. Bij al deze ontwikkelingen speelt de continu veranderende fiscaliteit een belangrijke rol, en dus ook bij het rendement dat u nastreeft.

Benut u reeds alle fiscale faciliteiten voor duurzaamheid? Hebt u al maatregelen genomen tegen de aangekondigde afschrijvingsbeperking in de vennootschapsbelasting? En zorgt u altijd voor een optimale btw-positie? Weet u zeker dat u niet te veel - of ten onrechte - overdrachtsbelasting betaalt? En hoe kun je als onderneming of familie vastgoed beleggingen het beste structureren?

Tijdens een interactieve vastgoedkennissessie op dinsdag 27 maart aanstaande op ons kantoor in Eindhoven geven de vastgoedexperts van Meijburg & Co antwoord op al deze vragen en praten zij u bij over de laatste fiscale ontwikkelingen. Tevens biedt Meijburg & Co u de mogelijkheid om met een van onze experts over uw eigen project of belegging te brainstormen.  

Programma:

09:00 uur: ontvangst

09:30 uur: plenaire sessie begeleid door onze vastgoedexperts:

  • BTW en overdrachtsbelasting bij ontwikkeling en transformatie, verkopen van stenen of aandelen? (Leo van Loo)
  • Actualiteiten Vpb bij het bouwen, ontwikkelen en beleggen in vastgoed. Hoe te anticiperen op het regeerakkoord? (Michael van Gijlswijk)
  • Vastgoedondernemingen en bedrijfsopvolging. Een cruciale zaak! (Olaf Leurs)

11.30 uur: individuele brainstormsessies (optioneel) en lunch

13:00 uur: einde

 

 

Locatie: Eindhoven
Datum: 27 maart 2018
Tijd: 09:00 t/m 13:00