Hightechindustrie

high tech

Disruptieve ontwikkelingen en nieuwe technologieën veranderen de hightechindustrie in hoog tempo. Voor uw organisatie betekent vooroplopen daarom niet alleen innovatief denken, maar ook wendbaar zijn en beschikken over een hoog aanpassingsvermogen. Veranderingen binnen uw organisatie en bedrijfsmodel gaan vaak gepaard met nationale en internationale fiscale, juridische en IT-vraagstukken. Het hightechindustrieteam van KPMG Meijburg & Co adviseert u hier graag bij.

Specifieke en passende advisering voor hightechindustrie

Is uw fiscale strategie wendbaar en optimaal afgestemd op uw businessmodel? Zijn de kritische elementen van uw supplychain ondervangen? Is uw fiscale afdeling klaar voor de digitale toekomst? De specialisten van Meijburg begrijpen deze veranderende en uitdagende vraagstukken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die passen bij uw situatie? Neem dan contact op met een van de leden van ons hightechindustrie-team.

Wat kan Meijburg & Co voor u betekenen?

Met onze specifieke expertise binnen de hightechindustrie adviseren wij u over onderwerpen die voor u van belang zijn en die concrete waarde opleveren voor uw bedrijf. Denkt u hierbij aan: 

Wereldwijd netwerk: van Brainport tot Silicon Valley

De kennis en ervaring van het Meijburg hightechindustrie-team beperkt zich niet tot de nationale praktijk. Als onderdeel van het internationale KPMG-netwerk staan wij in contact met specialisten van over de gehele wereld. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ‘tech-hubs’ in Brainport, Silicon Valley en Singapore. Naast het internationale KPMG-netwerk kunnen wij ook onze lokale contacten en relaties voor u inzetten.

Op de hoogte blijven

Heeft u hulp nodig bij de fiscale implicaties van wijzigingen in uw businessmodel? Of wilt u op de hoogte worden gehouden van actuele publicaties, evenementen en andere initiatieven binnen de hightechindustrie en het mogelijke belang hiervan voor uw bedrijf? De fiscalisten uit onze hightechindustrie-team zijn u graag van dienst. Onze ruime kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij u op een deskundige manier kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op.

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.