Automotive

Auto

Weinig marktsectoren zijn (letterlijk) zoveel in beweging als de automotivebranche. De technische en economische ontwikkelingen binnen de sector en de steeds veranderende regelgeving maken een alerte houding cruciaal. Ook bredere thema’s als verduurzaming, digitalisering en de deeleconomie spelen hierbij een rol.

Automotive fiscaal advies

Van oudsher ondersteunt Meijburg & Co de meest toonaangevende partijen in de automotivesector bij het bepalen van hun fiscale positie en strategie. Hierdoor beschikken onze adviseurs over zeer ruime ervaring met alle fiscale aspecten die binnen de automotivesector aan de orde kunnen komen. Een integrale, afzonderlijke disciplines overstijgende benadering en een goed gevoel voor (internationale) verhoudingen zijn hierbij essentieel.

De expertise van onze adviseurs is gebundeld in de marktgroep Automotive fiscaal advies. Deze bestaat uit adviseurs die hun diepgaande fiscale kennis en jarenlange ervaring op een praktische en toegankelijke wijze koppelen aan de wensen van cliënten en relaties. Dit stelt hen in staat met oplossingen te komen die op de specifieke cliënt en zijn casus zijn toegespitst, of het nu gaat om vennootschapsbelasting, btw, BPM of andere belastingen. Onze marktgroep Automotive houdt zijn relaties via diverse communicatiemiddelen op de hoogte van de meest recente fiscale ontwikkelingen.

Wie zijn onze cliënten?

Onze cliënten variëren van producenten tot importeursorganisaties en dealers. Verder kunnen wij de meest toonaangevende autoleasemaatschappijen en brancheorganisaties tot onze clientèle rekenen.

Wat kan Meijburg & Co voor u betekenen?

Door onze ruime ervaring binnen de automotivebranche te combineren met een efficiënt en kwalitatief hoogwaardig internationaal netwerk en een diepgaande concrete fiscale kennis, zijn wij in staat onze cliënten unieke oplossingen te bieden. Wij spelen direct in op actuele ontwikkelingen. Ten slotte waarborgt onze uitstekende relatie met de Belastingdienst en het Ministerie van Financiën onze 'poleposition' in de automotivesector.

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.