De People Services-praktijk van Meijburg & Co verleent advies- en compliancediensten op het gebied van belastingen, sociale zekerheid en immigratie bij zowel internationale (‘global mobility services’) als binnenlandse mobiliteitsvraagstukken (‘domestic mobility services’). Met een breed scala aan diensten op het vlak van belastingen, sociale zekerheid, immigratie en technologie kunnen wij uw wereldwijde personeelsbestand managen en dit gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken.

People Services hanteert in zijn dienstverlening een unieke ‘one-stop-shopaanpak’ en kan daarbij steunen op het internationale KPMG-netwerk waarvan Meijburg & Co onderdeel is. In meer dan 150 landen is een Global Mobility Services-afdeling van KPMG gevestigd. Gecombineerd met onze ervaring kunnen wij u een fullserviceconcept bieden, waarmee wij voor u de risico’s managen en de belasting-, sociale zekerheids- en immigratieposities optimaliseren.

Wat kunnen onze Global Mobility Services voor u betekenen?

Onze specialisten geven advies over planningsmogelijkheden en beloningsstructuren, internationale sociale zekerheid, voorkomen van dubbele belasting, verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, maken van loonberekeningen en aanvragen van aangifteregelingen.
Onze immigratiespecialisten nemen u werk uit handen door u te assisteren bij alle vereiste immigratieprocedures en zorgen tevens voor een tevreden werknemer die klaar is om te starten. Ook niet-fiscale diensten bij grensoverschrijdend werken, zoals het opzetten van een internationaal uitzendbeleid en het opstellen van uitzendcontracten, kunnen onze specialisten met de vereiste expertise voor u verzorgen.

Wat kunnen onze Domestic Mobility Services voor u betekenen?

De advies- en compliancediensten voor de binnenlandse markt omvatten de fiscale beoordeling van beloningen en emolumenten, ondersteuning bij loonbelastingcontroles en advisering over sectorclassificatie, gedifferentieerde premies Werkhervattingskas (Whk), zelfverzekering, bewaking van vaste kostenvergoedingen, werkkostenregeling en de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA).