kansspelbelasting

Kansspelbelasting: een achterhaalde belastingheffing van voorbijgaande aard? Wie zal het zeggen? Marktonderzoekers schatten het economisch potentieel van kansspelen en aanverwante diensten daarentegen in als groot en kansrijk, zoveel is zeker.

Meijburg &amp Co beschikt over een team van specialisten met gedegen kennis van de kansspelenmarkt. Wij adviseren diverse partijen in de traditionele ('land-based') en nieuwe (online) kansspelensector. Wij zijn bijvoorbeeld nauw betrokken bij de complexe problematiek rondom het in 2008 ingevoerde kansspelbelastingregime op de casinomarkt.

Onze specialisten hebben een brede kijk op de kansspelbelastingmaterie en ruime ervaring met de vele specifieke aspecten daarvan, zowel wat betreft het begeleiden van nieuwe ondernemingsactiviteiten als het voeren van procedures en onderhandelingen met de fiscus.

Daarnaast zijn wij uitstekend ingevoerd in de huidige ontwikkelingen op het gebied van online gambling en het mogelijk openstellen van de Nederlandse markt. Ons team maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van specialisten in deze dynamische sector.

Wilt u meer informatie over het fiscaal efficiënt implementeren van een internationaal kansspelenplatform of een internationale kansspelendienst? Of bent u wellicht voornemens een promotionele actie te organiseren en wilt u meer weten over uw verplichtingen inzake de kansspelbelasting? Neemt u dan gerust contact met ons op.