Transformatie van compliance
Herziening van het model voor de wereldwijde naleving van uw fiscale en wettelijke verplichtingen.

De Global Compliance Management Services (GCMS) Practice van KPMG beschikt over een wereldwijd netwerk van toegewijde professionals die uitstekend thuis zijn in de complexe en steeds veranderende fiscale en wettelijke boekhoudkundige regelgeving, en in het verlenen van centraal gecoördineerde compliancediensten aan multinationale ondernemingen.

Wij helpen onze klanten bij het transformeren en stroomlijnen van hun fiscale en boekhoudkundige functie door middel van een beheerstrategie die de totale kosten van naleving kan verminderen en tegelijkertijd de kwaliteit verbetert en de waarde uit hun complianceactiviteiten verhoogt.

KPMG LINK 360

inzicht in en controle op wereldwijde compliance

KPMG LINK 360 is een veilige webgebaseerde applicatie die u kan helpen uw fiscale en compliancepositie te controleren.

KPMG LINK 360 is onze wereldwijde procesbeheersings- en samenwerkingstool die u kan helpen uw fiscale en wettelijke boekhoudkundige complianceverplichtingen overal ter wereld te beheren. De tool stemt de fiscale en financiële functie af op de rest van de organisatie voor een 360-graden beeld van de wereldwijde compliancepositie van uw onderneming over teams, divisies en grenzen heen.

KPMG LINK 360 is een efficiënte manier om informatie uit te wisselen tussen interne teams of derden, waar ter wereld ze zich ook bevinden. De tool biedt met een druk op de knop transparantie en toegang tot betrouwbare bedrijfsinformatie. Fiscaal en financieel personeel wordt ontlast en kan daardoor proactief handelen en meer waarde aan het bedrijf toevoegen. En omdat de tool door KPMG wordt gehost, is het beslag op uw eigen IT-middelen en -infrastructuur minimaal.

Kenmerken en voordelen van KPMG LINK 360:

  • real-time inzicht – inzicht in uw compliancestatus, waardoor kwesties geëscaleerd kunnen worden en snel kunnen worden opgelost;
  • helpt bij het beheer van operationele risico’s – betere en completere informatie om risico’s proactief te helpen beheren;
  • bevordert wereldwijde consistentie – biedt een kader dat bijdraagt aan de uniformiteit van processen en controles;
  • snel te configureren, eenvoudig te gebruiken – flexibel systeem dat op uw behoeften is afgestemd en intuïtief werkt, waardoor het gebruikersvriendelijk is;
  • levert betere managementinformatie – verzamelt en combineert belangrijke managementgegevens uit al uw complianceprocessen en verlaagt daardoor de kosten en risico’s van handmatige aggregatie. 

Voor KPMG LINK 360 hoeft geen software op de computers van de gebruikers te worden geïnstalleerd. De tool wordt regelmatig bijgewerkt en bij elke update wordt training voor nieuwe features en functionaliteiten aangeboden. KPMG zet zich in voor het onderhoud en de ontwikkeling van de technologie, die wij ook intern gebruiken als een essentiële component van onze eigen activiteiten.

Contactpersoon

Indien u meer wilt weten over onze GCMS praktijk, neem dan contact op met Jeroen Leek.