Sectorspecifieke oplossingen. Totaalaanpak met wereldwijde focus. Toonaangevende technologieën.

De professionals van het Meijburg Corporate Clients Team richten zich op de advisering aan beursgenoteerde bedrijven en multinationals. Samen ontwikkelen zij hoogwaardige oplossingen die aansluiten op de unieke bedrijfsbehoeften van deze bedrijven.

De adviseurs die deel uitmaken van het Meijburg Corporate Clients Team geven ondernemingen niet alleen fiscaalinhoudelijk advies, maar besteden ook aandacht aan zaken als reputatie, strategie, transparantie en rechtvaardigheid. Deze thema’s vormen een dagelijks onderwerp van discussie in de media en hebben invloed op het functioneren van overheidsinstanties, de Belastingdienst en de samenleving als geheel.

De professionals van het Meijburg Corporate Clients Team handelen proactief en hebben diepgaand inzicht in het nieuwe belastinglandschap en de daarmee samenhangende fiscale wetgeving. Daarbij hanteren wij een totaalaanpak, waarin wij de tijd nemen om de bedrijfsvoering van onze cliënten echt te doorgronden. Een ander onderdeel van deze totaalaanpak is een wereldwijde focus, waardoor onze cliënten toegang hebben tot de aanwezige ervaring en kennis van andere afdelingen binnen het wereldwijde KPMG-netwerk.

Het Meijburg Corporate Clients Team maakt in zijn dienstverlening gebruik van een breed scala aan toonaangevende technologieën, die worden aangeboden via KPMG LINK. Dit exclusieve fiscale technologieplatform biedt tal van oplossingen waarmee het Meijburg Corporate Clients Team nog meer waarde voor zijn cliënten kan creëren. Dankzij deze technologieën kunnen onze cliënten profiteren van gestroomlijnde processen, verbeterde verslaglegging, vereenvoudigd databeheer en een effectievere samenwerking.

Wij kijken ernaar uit kennis met u te maken.

Meijburg Corporate Clients Team

 

'Digitization can lead to a better tax function’, interview met Prof. Dr. Robert Risse, Chief Tax Officer van Henkel (Duitsland) voor KPMG Magazine RAAD, december 2018.