header automotive

Wie zijn wij?

Weinig marktsectoren zijn (letterlijk) zoveel in beweging als de automotivebranche. De technische en economische ontwikkelingen binnen de sector in combinatie met de voortdurend veranderende regelgeving op het gebied van zowel de directe als de indirecte belastingen maken een alerte houding van alle binnen de automotive werkzame ondernemingen bij het behouden en/of vergroten van hun marktpositie cruciaal.

Van oudsher ondersteunt Meijburg & Co de meest toonaangevende partijen in de automotivesector bij het bepalen van hun fiscale positie en strategie. Hierdoor beschikken onze adviseurs over zeer ruime ervaring met alle fiscale aspecten die binnen de automotivesector aan de orde kunnen komen. Een integrale, afzonderlijke disciplines overstijgende benadering en een goed gevoel voor (internationale) verhoudingen zijn hierbij essentieel.

De expertise van onze adviseurs is gebundeld in de marktgroep Automotive. Deze bestaat uit adviseurs die hun diepgaande fiscale kennis en jarenlange ervaring op een praktische en toegankelijke wijze koppelen aan de wensen van cliënten en relaties. Dit stelt hen in staat met oplossingen te komen die op de specifieke cliënt en zijn casus zijn toegespitst, of het nu gaat om vennootschapsbelasting, BTW, BPM, MRB of andere belastingen.

Onze marktgroep Automotive organiseert periodiek rondetafelbijeenkomsten waarbij onze professionals uit de marktgroep samen met onze relaties  uiteenlopende automotive gerelateerde onderwerpen bespreken. Verder houdt de marktgroep zijn relaties via diverse communicatiemiddelen op de hoogte van de meest recente fiscale ontwikkelingen.

Wie zijn onze cliënten?

Onze cliënten variëren van producenten tot importeursorganisaties en dealers. Verder kunnen wij de meest toonaangevende autoleasemaatschappijen en brancheorganisaties tot onze clientèle rekenen.

Wat kan Meijburg & Co voor u betekenen?

Door onze ruime ervaring met alle denkbare onderwerpen die binnen de automotivebranche aan de orde kunnen komen, te combineren met een efficiënt en kwalitatief hoogwaardig internationaal netwerk en een diepgaande concrete fiscale kennis, zijn wij in staat onze cliënten unieke oplossingen te bieden. Wij streven naar een optimale dienstverlening door direct in te spelen op actuele ontwikkelingen. Ten slotte waarborgt onze uitstekende relatie met de Belastingdienst en het Ministerie van Financiën onze 'poleposition' in de automotivesector.