Trots
De resultaten van deze vakgids zijn verkregen op basis van een enqûete, die wereldwijd werd uitgezet onder ruim 4.000 juridische professionals uit meer dan 90 rechtsgebieden. Hun werd ondermeer gevraagd om toonaangevende beoefenaars te benoemen op basis van hun werk en reputatie.
Kannekens: “Ik ben trots op deze vermelding in de Expert Guides, vooral omdat dit aangeeft hoe de waardering is voor ons kantoor. Dit geeft tevens aan dat ons werk en onze reputatie door vakgenoten en cliënten positief worden beoordeeld.”

Profiel Wilbert Kannekens
Wilbert Kannekens is fiscaal jurist met meer dan 25 jaar ervaring in internationale en nationale belastingen. Hij beschikt over veel expertise op het gebied van de vennootschapsbelasting, merger & acquisities en herstructurering van bedrijven. Wilbert werkte voor publieke en private sectoren op het gebied van elektronica, consumptiegoederen, chemische stoffen en olie en gas. Momenteel is hij de managing partner (voorzitter Dagelijks Bestuur) van KPMG Meijburg & Co. Voorheen fungeerde hij als global head van KPMG International Tax Group en was hij als voorzitter van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Kannekens wordt regelmatig benaderd door bedrijven, fondsen en overheden om te adviseren over strategische fiscale kwesties.

Voor meer informatie klik hier.