Ons aanbod seminars en trainingen

Ons aanbod seminars en trainingen

Wilt u graag nieuwe kennis opdoen en met behulp van de nieuwste (fiscale en juridische) inzichten en regels uw huidige kennis aanscherpen? Wij verwelkomen u graag bij een van onze trainingen of seminars. 

Seminars

Btw quick fixes per 1 januari 2020: a line on the horizon?

De Europese Raad heeft eind 2018 formeel ingestemd met de voorstellen voor een viertal ‘btw quick fixes’ ter vereenvoudiging van de internationale handel. Deze zullen per 1 januari 2020 in werking treden en hebben een aanzienlijke impact voor ondernemers die internationaal goederen verhandelen.

Save the Date: KPMG Belgium Holland Desk Seminar 2019

Tax trainingen

Btw in SAP

Belasting- en financiële adviseurs die zich met btw bezighouden hebben steeds meer kennis nodig van IT processen in ERP-systemen, zoals SAP. Om de kennis van de werking van btw in ERP-systemen te vergroten bieden wij de training ‘Btw in SAP’ aan. 

betaald event
© 2019 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.