Meijburg Legal adviseert IDH Farmfit Fund B.V. bij de financiering van CHC Commodities Limited

Meijburg Legal feliciteert IDH Farmfit Fund B.V. bij de financiering van CHC Commodities Limited

IDH Farmfit Fund B.V. (IDH Farmfit Fund) heeft CHC Commodities Limited (CHC), een aanbieder van opslag- en verwerkingsfaciliteiten en makelaarsdiensten voor agrarische bulkgoederen, in Zambia succesvol gefinancierd.

IDH Farmfit Fund is een publiek-private impactfonds voor kleinschalige boeren met het vermogen van EUR 100 miljoen. Het innovatieve financieringsmodel van het fonds maakt investeringen in kleinschalige boeren aantrekkelijk, het vermindert de risico's voor investeringen in kleinschalige landbouw en draagt bij aan duurzame impact door de risico's en kosten voor zowel boeren als investeerders te verlagen.

Lucas Lustermans (partner en advocaat Banking & Finance) en Joost Kool (senior manager en advocaat Banking & Finance) hebben IDH Farmfit Fund geadviseerd bij deze financiering.

Meer informatie over deze transactie, IDH Farmfit Fund en CHC treft u hier, respectievelijk hier en hier aan.

Meer informatie over het Banking & Finance team van Meijburg Legal treft u hier.

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.