Media en entertainment

Media en entertainment

De Media & Entertainmentpraktijk van Meijburg & Co richt zich op de fiscale advisering van ondernemingen op het terrein van televisie, films, muziek, uitgeverij, sport en reclame. Wij maken deel uit van het wereldwijde KPMG-netwerk. Onze experts zijn als geen ander vertrouwd met de bijzondere fiscale aspecten van dit marktsegment.

Media en entertainment

Meijburg & Co mag veel van de grote internationale media- en amusementsbedrijven tot haar cliënten rekenen. Ook vele kleine(re) en middelgrote ondernemingen en ondernemers doen regelmatig een beroep op ons, zoals uitgeverijen, reclamebureaus, tv-stations, muziek- en filmmaatschappijen, artiesten en sporters.

Wat kan Meijburg & Co voor u betekenen?

Onze specifieke expertise op het terrein van media en entertainment maakt het mogelijk op de diverse fiscale aspecten met grote doeltreffendheid en efficiency in te spelen, zoals bij:

  • de activering en exploitatie van intellectuele eigendomsrechten;
  • de digitalisering van verkoopkanalen;
  • investerings- en financieringsstructuren;
  • fusies, reorganisaties en overnames;
  • de vaststelling van pensioen- en participatieregelingen.

Meer informatie?

Behoefte aan fiscaal advies media en entertainment? Neem contact op met onze specialisten.

© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.