Tax Controversy en belastingadvies

Tax Controversy en belastingadvies

Naheffingen door de Belastingdienst of andere fiscale autoriteiten komen steeds vaker voor. Dit geldt voor zowel Nederland als het buitenland. Het gebeurt bovendien steeds meer dat uit belastingcontroles een claim voortkomt. Uw bedrijf heeft dan ineens een groot probleem. Het Tax Controversy team van Meijburg & Co helpt u graag met een oplossing.

Tax Controversy en belastingadvies

De manier waarop de Belastingdienst de controles uitvoert, is in de loop der jaren gestegen naar een steeds hoogwaardiger niveau. Maar daar houdt het niet op. Er is ook een strengere aanpak. Daarnaast is de toon van discussies harder dan voorheen. Dat leidt vaker tot naheffingen en claims. Deze kunnen behoorlijk hard aankomen bij uw bedrijf.

De juiste strategie bij een geschil

Als u te maken krijgt met een geschil, dan stippelen onze professionals samen met u de juiste strategie uit. Op basis van onze expertise zoeken we naar een manier om uw rechten veilig te stellen. Wellicht kan een procedure voor u de oplossing zijn maar procederen kost veel tijd en geld. Daarom kijken wij altijd eerst naar andere oplossingen bij Tax Controversy, zoals de volgende:

  • Mediation
  • Een schikking
  • Internationale belastingarbitrage
  • Een onderlinge overlegprocedure

Uiteraard zetten we hierbij de juiste juridische middelen in. Maar wat als een procedure toch nodig blijkt te zijn? Dan begeleiden we ook dit traject voor u. Vanuit de rol van raadsman leveren wij u in dat geval juridische bijstand.

Advies nodig bij Tax Controversy?

Heeft uw bedrijf een claim of naheffing ontvangen van de Belastingdienst? Bent u het er niet mee eens, maar weet u niet hoe u dit geschil moet aanpakken? Dan staan de Tax Controversy specialisten van Meijburg & Co u graag bij. Als marktleider op dit gebied weten we precies hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. We zijn scherp op de inhoud en hebben oog voor uw lange termijn-relatie met de overheid. Zo kunt u zich weer bezighouden met de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf.

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.