MVO-projecten en familiebedrijf

Investeren en maatschappelijke impact, gaan die begrippen samen in de context van het familiebedrijf? Jazeker. Maatschappelijk verantwoord ondernemen past meer dan ooit bij de huidige tijdsgeest.

Vraagstukken bij investeren

Wij hebben jarenlange ervaring met het oprichten van beleggingsmaatschappijen en trusts voor families, met advisering over pensioenplannen en vastgoedplanning. Maar we bespreken ook graag met u, hoe u zorgt voor continuïteit voor uw werknemers of de juiste manier om maatschappelijk impact te hebben. Zo kennen wij alle ins en outs van het oprichten en beheren van een familiestichting. Met de nieuwe generatie gaan wij graag in gesprek over het verantwoord beheren van geërfd kapitaal en over hun belastingpositie. Ook in deze fase geldt dat Meijburg & Co de bij u en uw familie passende unieke oplossing vindt.

Fiscaal advies nodig bij MVO projecten?

Heeft u fiscaal of juridisch advies nodig rondom MVO-projecten van uw familiebedrijf? Onze adviseurs bespreken de verschillende mogelijkheden met u. Wij hebben jarenlange ervaring met het oprichten van goede doelen stichtingen en de voorwaarden voor het verkrijgen en behouden van de ANBI-status. Wilt u meer informatie? Bel dan met een van onze specialisten.

© 2019 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.