Energy en utilities

Energiebelasting en milieuheffingen

Het milieu staat volop in de schijnwerpers. Op het nieuws gaat het regelmatig over de klimaatdoelen en belastingheffing over milieubelastend gedrag. Een van de gevolgen is dat de Belastingdienst de afgelopen jaren steeds strenger controleert of u zich wel houdt aan de wetgeving omtrent energiebelasting en milieuheffingen. Dat terwijl de ontwikkelingen en steeds veranderende regels op milieugebied amper zijn bij te houden. De specialisten van Meijburg & Co voorzien u daarom graag van fiscaal advies.

Lees verder

Natuurlijke rijkdommen en belastingadvies

Als uw bedrijf handelt in of beschikt over natuurlijke rijkdommen, dan loopt u tegen fiscaal complexe zaken aan. Belastingheffing over natuurlijke rijkdommen is namelijk onderhevig aan steeds veranderende en meer ingewikkelde regelgeving. Daar komt nog bij dat de publieke aandacht voor belastingen in deze sector toeneemt. Dat maakt een juiste fiscale strategie noodzakelijk.

Lees verder

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.