Energy en utilities

Natuurlijke rijkdommen en belastingadvies

Als uw bedrijf handelt in of beschikt over natuurlijke rijkdommen, dan loopt u tegen fiscaal complexe zaken aan. Belastingheffing over natuurlijke rijkdommen is namelijk onderhevig aan steeds veranderende en meer ingewikkelde regelgeving. Daar komt nog bij dat de publieke aandacht voor belastingen in deze sector toeneemt. Dat maakt een juiste fiscale strategie noodzakelijk.

Lees verder

Energiebelasting en milieuheffingen

Het milieu staat volop in de schijnwerpers. Op het nieuws gaat het regelmatig over de klimaatdoelen en belastingheffing over milieubelastend gedrag. Een van de gevolgen is dat de Belastingdienst de afgelopen jaren steeds strenger controleert of u zich wel houdt aan de wetgeving omtrent energiebelasting en milieuheffingen. Dat terwijl de ontwikkelingen en steeds veranderende regels op milieugebied amper zijn bij te houden. De specialisten van Meijburg & Co voorzien u daarom graag van fiscaal advies.

Lees verder
© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.