Dutch Corporate Clients en fiscaal advies

Dutch Corporate Clients en fiscaal advies

Beursgenoteerde bedrijven en multinationals krijgen met allerlei uitdagingen te maken. Niet alleen op het gebied van (internationale) belastingen, maar ook als het bijvoorbeeld gaat om hun reputatie en rechtvaardigheid. Onze professionals met als specialisatie Dutch Corporate Clients zijn u graag van dienst op alle gebieden.

Totaalaanpak beursgenoteerde bedrijven en multinationals

Als beursgenoteerd bedrijf of multinational is het niet makkelijk om alle complexe belastingregels te kennen. De specialisten van KPMG Meijburg & Co hebben diepgaand inzicht in het nieuwe belastinglandschap en de fiscale wetgeving voor corporate clients. Doordat wij proactief handelen, kunnen we u op de beste manier ondersteunen.

Om dat te bereiken, hanteren we een totaalaanpak. Daarbij nemen wij de tijd om uw bedrijfsvoering echt te doorgronden. Uiteraard hebben wij een wereldwijde focus. Daardoor heeft u toegang tot de aanwezige kennis en ervaring van andere afdelingen binnen het internationale KPMG-netwerk.

Technologische oplossingen

Maar daar stopt onze dienstverlening niet. De experts van Dutch Corporate Clients maken ook gebruik van een breed scala aan toonaangevende technologieën, zoals u hier kunt zien op ons exclusief fiscaal technologieplatform. Het biedt oplossingen op allerlei gebieden, waardoor er nog meer waarde voor uw bedrijf ontstaat. Dankzij deze technologieën profiteert u van:

  • Gestroomlijnde processen
  • Verbeterde verslaglegging
  • Vereenvoudigd databeheer
  • Effectievere samenwerking

Meer dan alleen fiscaal advies voor multinationals en beursgenoteerde bedrijven

Naast onze totaalaanpak en onze technologische oplossingen is er meer waarmee we u van dienst zijn. Voor een groot bedrijf is alleen fiscaal advies namelijk niet genoeg. Uw beursgenoteerde bedrijf of multinational ligt dagelijks onder een vergrootglas. Daarom besteden onze professionals ook aandacht aan het volgende:

  • Reputatie
  • Strategie
  • Transparantie
  • Rechtvaardigheid

Deze thema’s vormen een dagelijks onderwerp van discussie in de media. Ze hebben invloed op het functioneren van overheidsinstanties, de Belastingdienst en de samenleving als geheel.

Fiscaal advies nodig als Dutch Corporate Client?

Heeft u hulp nodig bij de belastingtechnische kant van uw grote bedrijf? De specialisten van Meijburg & Co verzorgen fiscaal advies voor multinationals en fiscaal advies voor beursgenoteerde bedrijven. Samen met u ontwikkelen we hoogwaardige oplossingen die aansluiten op uw bedrijfsbehoeften. Ons gespecialiseerde Meijburg Dutch Corporate Clients Team kijkt ernaar uit om kennis met u te maken.

Interview met Unilever over de toekomst van belastingen

LEES HIER

© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.