Personeel en organisatie

People_services

De coronamaatregelen treffen u ook als werkgever. Binnen een kort tijdsbestek moet u mogelijk snel beslissingen nemen waarvan de gevolgen voor de langere termijn niet zijn te overzien. Om de gevolgen van de coronacrisis voor werkgevers beter beheersbaar te maken, heeft het kabinet een aantal maatregelen voor de loonheffingen en sociale verzekeringen voorgesteld. Binnen deze personeel en organisatie-sectie kunt u voor alle werknemer-gerelateerde maatregelen een bondige samenvatting vinden, zodat u in één oogopslag op de hoogte bent van de maatregelen die u kunnen helpen deze onzekere tijd te overbruggen.

U vindt hier informatie over:

Meer informatie of advies?

Mocht u naar aanleiding van deze informatie of specifiek over de NOW vragen hebben, dan staan onze adviseurs u graag bij met hun expertise om de fiscale en financiële gevolgen van de coronacrisis zo beperkt mogelijk te houden. Wij houden u uiteraard van eventuele aanvullende fiscale coronamaatregelen personeel en organisatie op de hoogte.

 

© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.