Wij organiseren ook dit najaar weer een reeks online btw-sessies. In deze interactieve en vooral praktische sessies behandelen onze indirect tax specialisten diverse actualiteiten. 

SAP en btw in de supply chain

Het ERP-systeem dat in organisaties wordt gebruikt, speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de juiste btw-afleiding bij (keten)transacties. In deze online btw-sessie gaan wij nader in op de btw-determinatie in SAP bij (keten)transacties. Aan de hand van voorbeelden leggen wij de aandachtspunten voor SAP uit. Denk hierbij aan de SAP-functionaliteiten bij het aanhouden van voorraad in het buitenland en ABC-transacties. Deze online btw-sessie is daarmee tevens relevant voor IT-collega's die verantwoordelijk zijn voor de juiste btw-afleiding in SAP.

Klik hier om aan te melden. 

 

Programma 

De volgende btw-sessies staan dit najaar nog op het programma:

20 oktober:  CBAM
3 november: Basisbeginselen btw bij onroerende zaken
17 november: Btw-formaliteiten bij invoer van goederen uit niet-EU landen
1 december: Vereisten en verschillen tussen de fiscale eenheid omzetbelasting
en vennootschapsbelasting
15 december: Personeelsverstrekkingen onder het BUA en de WKR

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.