Webinar Fiscaal en arbeidsrechtelijk ‘in control’ over uw thuiswerkbeleid?

Webinar
Onze ervaringen met het implementeren van thuiswerkbeleid.

Nu de lockdown alweer enige tijd een feit is en de COVID-19-maatregelen nog even voortduren, stellen veel werkgevers zich de vraag hoe het thuiswerken in de organisatie kan worden ingeregeld. Welke voorzieningen voor het thuiswerken kan een werkgever fiscaalvriendelijk aanbieden? Mag een nieuwe medewerker nog wel een vaste kostenvergoeding ontvangen? Welke creatieve ideeën leven bij werkgevers om hun werknemers tegemoet te komen in deze moeilijke tijden?

Samen met het boetiekkantoor voor arbeidsrecht Liber Dock organiseren wij een webinar waarbij we inzoomen op onze fiscale en arbeidsrechtelijke ervaringen met het implementeren van een juist thuiswerkbeleid. Wij nemen u mee in de fiscale en arbeidsrechtelijke mogelijkheden en gaan in op de maatregelen van de overheid.

Aan het einde van dit webinar bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken en hebt u aanknopingspunten om uw thuiswerkbeleid te laten voldoen aan de geldende regelgeving. Daarnaast weet u hoe u kunt anticiperen op wijzigingen in de maatregelen van de overheid.

Datum en tijd

Het webinar vindt plaats op dinsdag 9 februari van 09.00 tot 9.45 uur.

Programma en sprekers

•     Introductie en korte schets waar we nu staan;
       Daniëlle Augustin – Director Meijburg & Co
•     Ervaringen met implementatie thuiswerkbeleid inzake arbeidsrechtelijke aspecten; 
       Boudewijn Kanen – Partner Liber Dock
•     Ervaringen met implementatie thuiswerkbeleid inzake fiscale aspecten;
       Sandy Govers – Tax Manager Meijburg & Co

Registreren en contact

Klik hier om u voor het webinar aan te melden. Na uw registratie ontvangt u een bevestiging met meer informatie voor deelname aan dit webinar.

Neem voor meer informatie gerust contact op met onze specialisten. Voor arbeidsrechtelijke vragen kunt u contact opnemen met Liber Dock.

© 2021 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.