Webcast IMPACT | Tax Sustainability

Graag nodigen wij u uit voor onze IMPACT | Tax Sustainability webcast op dinsdag 22 juni.
 
De wereld verandert, vooral op het gebied van energie, klimaat en grondstoffen.
Ook een duurzaam herstel na de Covid-crisis is een actueel onderwerp van gesprek

Er komt steeds meer vraag naar duurzaamheid en het stimuleren van milieuvriendelijk gedrag dan wel het beprijzen van milieuvervuilend gedrag. Daarbij speelt tevens fiscaliteit een belangrijke rol. Ook als het gaat om “tax governance” en bijvoorbeeld “tax transparency reporting”. Maar wat is nu eigenlijk de impact van deze ontwikkelingen op uw business? Wat is er in dit kader aan fiscale wetgeving beschikbaar en wat komt er op ons af?
 
Bij Tax Sustainability draait het om ESG. ESG staat voor Environmental, Social en Governance en verwijst naar de drie centrale factoren in het meten van en het rapporteren over duurzaamheid. Tijdens deze sessie gaat het team in op de fiscale ontwikkelingen op het gebied van ESG. Nationaal en internationaal. Ook KPMG Advisory zal een korte impressie geven van actuele topics.
 
Agenda
Introductie
ESG | Environmental: Milieubelastingen, EU Green Deal en tax incentives
ESG | Social: Maatschappelijke factoren / people
ESG | Governance: Responsible tax and transparency
ESG | KPMG
Afsluiting

Registratie
Klik hier om u te regsitreren voor deze webcast. Na registratie kunt u op 22 juni om 13:30 via de Teamslink in deze uitnodiging deelnemen aan de webcast. Na de webcast ontvangt u vervolgmateriaal evenals contactgegevens van de sprekers.
Deelname is kosteloos.

Mocht u tussentijds vragen hebben, laat het ons dan weten. Voor meer informatie over onze Tax Sustainability services klik hier.
 
Wij verheugen ons op uw deelname!
   

© 2021 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.