Webcast Financial Transactions in tijden van crisis

Webcast
Steps

Hierbij nodigen we u graag uit voor de Transfer Pricing webcast 'Financial Transactions in Times of Crisis' op dinsdag 10 november van 9:00 – 10:00 AM.

De Covid-19-pandemie heeft veel bedrijven hard getroffen. De volledige impact van deze crisis op uw bedrijf is misschien nog niet duidelijk, maar hoogstwaarschijnlijk zal u op de een of andere manier worden beïnvloed en zal het belang van cashmanagement alleen maar zijn toegenomen. In deze webcast geven we u enkele praktische richtlijnen over hoe u in deze turbulente tijden kunt omgaan met de transfer pricing van uw financiële transacties.

De webcast vindt plaats op 10 november 2020 om 9.00 uur. Mark Bonekamp en Neil Schaatsbergen bespreken met u de belangrijkste zaken waarmee u rekening moet houden, met betrekking tot uw financiële transacties.

De sessie duurt ongeveer 1 uur en wordt in het Engels gehouden.

 

Klik hier om u te registreren voor dit event.

 

NOB PE-uren

De webcast voldoet aan de voorwaarden voor toekenning van 1 NOB PE uur. Heeft u deelgenomen aan de webcast, dan kunt u zich voor dit uur aanmelden bij de NOB.

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.