Training btw in SAP

blokken bouwen

Graag nodigen wij u uit voor de training ‘Btw in SAP’ die wij in samenwerking met KPMG IT Advisory verzorgen. Belasting- en financiële adviseurs die zich met btw bezighouden hebben daarbij steeds meer kennis nodig van IT processen in ERP-systemen, zoals SAP. Veel beslissingen op btw-gebied neemt het SAP-systeem zelfstandig op geautomatiseerde wijze. Het is daarom cruciaal dat de inrichting van het SAP-systeem correct is. Om de kennis van de werking van btw in ERP-systemen te vergroten bieden wij de training ‘Btw in SAP’ aan. Tijdens deze training brengen wij onze kennis van btw en SAP voor u samen.

Het doel van deze training is tweeledig:

•    inzicht verschaffen in de werking van SAP;
•    u laten zien welke rol btw in SAP speelt.

Gedurende de training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

•    een introductie van ERP en SAP;
•    btw-basics;
•    btw in SAP in het inkoop-, verkoop- en aangifteproces.

Doelgroep 

De training is bedoeld voor professionals die in hun dagelijkse werk te maken hebben met btw in SAP (onder andere btw-managers/directors, tax managers/directors,). Hierbij ligt de nadruk op de btw-inrichting van SAP en de btw-afwikkeling van transacties. Hoewel de training enkele praktische aspecten zal behandelen en er ruimte is voor specifieke vragen, is de training niet bedoeld voor deelnemers die op zoek zijn naar een (technische) verdieping in de mogelijkheden van SAP (i.e. rondrekeningen maken etc.).

Programma

12:30   Ontvangst met lunch
13:00   Aanvang training
15:00   Pauze
15:15   Vervolg training
17:15   Borrel
18:00   Einde 

Trainers

Mathijs Horsthuis (Meijburg & Co), René Duijkers en Roger Haenen (KPMG IT Advisory)

NOB-PE uren

Naar onze mening voldoet deze training aan de door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) gestelde voorwaarden voor onderwijs als bedoeld in het PE-reglement van de Orde. Deze training kunt u voor 4 PE uren inbrengen bij de NOB. Als bewijs van deelname aan de training ontvangt u van ons een certificaat. 

Aanvullende informatie

Voor algemene informatie over deze training kunt u contact opnemen met Natashia William, telefoonnummer +31 (0)88 909 1617 of via: e-mail. Inhoudelijke vragen kunt u stellen aan één van de trainers.

Kosten

De kosten voor deelname aan deze training bedragen € 375,- exclusief btw.


 

© 2019 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.