Save the date | Tax Assurance-webcast | 16 september 2021

Graag nodigen wij u uit voor onze Tax Assurance-webcast op donderdag 16 september 2021 van 16.00 tot 17.00 uur.
 
In deze webcast staat de doorontwikkeling van het horizontaal toezicht centraal. De Belastingdienst is met de doorontwikkeling van het horizontaal toezicht een nieuwe weg ingeslagen, zo lijkt het. Met het publiceren van de zogenoemde ‘good practices’ probeert de Belastingdienst een normering aan te brengen voor het uitvoeren van een self-assessment op de basiselementen van het Tax Control Framework. Dit speelt met name een rol voor ondernemingen die door de Belastingdienst worden aangeduid als ‘grote ondernemingen’, dus ondernemingen met activa van meer dan € 20 miljoen, meer dan 250 medewerkers en een omzet van meer dan € 40 miljoen.
 
Tijdens deze webcast zullen wij de status van de doorontwikkeling van het horizontaal toezicht bespreken. Uiteraard staan wij stil bij de good practices, de nieuwe verplichtingen onder het doorontwikkelde horizontaal toezicht en de internationale ontwikkelingen die wij binnen dit verband zien.
 
Meer details volgen binnenkort. Deelname is kosteloos.
 
Wij hopen u bij deze webcast te treffen! Wilt u deze save the date in uw agenda plaatsen, klik dan hier.
 
Met vriendelijke groet,
 
namens het Tax Assurance-team van KPMG Meijburg & Co

© 2021 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.