PROVADA LIVE 2020

Webcast
PROVADA LIVE 2020

PROVADA LIVE 2020: een virtuele beurs

Ook dit jaar vindt de PROVADA plaats, het grootste vastgoedevent van Nederland. Het evenement zal, gezien de omstandigheden rondom COVID-19, niet plaatsvinden in de RAI, maar virtueel via het online platform van de PROVADA zelf.

Inspirerende minicolleges

Zoals u gewend bent organiseren wij in samenwerking met de KPMG PROVADA University dagelijks inspirerende minicolleges over relevante thema’s die de vastgoedsector raken. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan één of meerdere college(s), waar we u in 30 minuten bijpraten over de onderwerpen zoals beschreven in onderstaand programma.

Dinsdag 3 november

10.30 uur – 11:00 uur    KPMG Property Lending Barometer 2020: Lancering van het nieuwste rapport over het huidige sentiment en vooruitzichten voor vastgoedfinanciering in Nederland.

13.00 uur – 13:30 uur    De datagedreven vastgoedorganisatie van de toekomst.

Woensdag 4 november

10.30 uur – 11:00 uur    Building Back Better - een gesprek over circulaire waardecreatie. In een co-presentatie met de Rabobank wordt er ingegaan op het realiseren van financiële, sociale én ecologische waardecreatie.

13.00 uur – 13:30 uur    Wat is de impact van Covid-19 op de jaarrekening van een vastgoedvennootschap? De meeste actuele inzichten vanuit onze vastgoed accountants op uw vastgoedjaarrekening.

Donderdag 5 november

10.30 uur – 11:00 uur    Welke fiscale trends en ontwikkelingen gaan de vastgoedsector raken? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de impact van de wetgeving rondom overdrachtsbelasting. En wat betekent dit voor uw organisatie?

Volledig programma en registreren

Het programma met uitgebreide informatie over de colleges en de mogelijkheid om u aan te melden vindt u hier.

 

Graag tot ziens op de PROVADA!

 

© 2020 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.