NBU Flitsseminar - Fiscale optimalisatie voor NederBelgische ondernemers

Webcast

De ervaring leert dat bij in België woonachtige DGA’s met een Nederlandse onderneming vaak een of meer van de volgende fiscale en juridische vragen speelt:
 

•    wat is de beste en meest efficiënte manier om mijn bedrijf belastingvrij te verkopen?
•    hoe voorkom ik dat mijn erfgenamen bij mijn overlijden 27% betalen over mijn vermogen?
•    wat is (fiscaal) de beste manier om het bedrijf over te dragen aan de volgende generatie? En wat moet er worden aangepast in de juridische structuur van mijn vennootschappen om dit te bewerkstelligen?
•    hoe voorkom ik dubbele belasting ten aanzien van managementvergoedingen vanuit mijn Belgische of Luxemburgse houdstermaatschappij? En hoe werkt dat met sociale premies? Kan ik nog wel verzekerd blijven voor zorg in Nederland of België?
 

Op 28 april 2020 geven wij graag antwoord op uw vragen. Daarnaast zullen we met u uitvoerig spreken over de (internationale) aspecten van verkoop van uw bedrijf, dividenduitkeringen naar Belgische en Nederlands fiscaal recht, fiscale aspecten rondom grensoverschrijdende arbeid en estate planning.
 

Dit seminar is specifiek ontwikkeld voor in België woonachtige DGA’s met een Nederlandse onderneming. Voor particulieren is deze workshop ongeschikt. Het aantal plaatsen is beperkt, mocht u deze workshop willen bijwonen dan is het raadzaam om u tijdig aan te melden.

Sprekers

Cees Nijman, Mark Foesenek, Kizzy Wandelaer (KPMG België)

Aanmelden

U kunt zich registreren via deze link. U ontvangt van ons een bevestiging van uw aanmelding en de inbelgegevens voor deelname. 

© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.