Meijburg Eindejaarsbijeenkomst

Online bijeenkomst
eindejaarsbijeenkomst

2020 is misschien wel het meest uitdagende jaar van onze moderne tijd.
Wij waarderen uw vertrouwen in ons des te meer en daarom nodigen wij u graag uit voor onze eindejaarsbijeenkomst op woensdag 9 december 2020 van 16.00 tot 17.00 uur. De bijeenkomst vindt niet zoals gebruikelijk plaats op een van onze kantoren, maar online en met inachtneming van de coronaregels.

Aan de vooravond van een nieuw en spannend jaar willen wij graag samen met u vooruitblikken. Dat doen we dit jaar anders dan anders. Allereerst kunt u een ‘borrelbox’ aanvragen als u zich registreert. Daarmee kunnen we gezamenlijk online het glas heffen, terwijl wij u in een livesessie kort bijpraten over de belangrijkste fiscale en juridische ontwikkelingen van dit moment. Via een chatfunctie kunt u live vragen stellen aan onze specialisten.

Inhoudelijke video’s

Hoewel wij natuurlijk uren kunnen praten over fiscale ontwikkelingen, willen wij u dat besparen. Niet iedereen vindt ook elk onderwerp even interessant. Wij hebben daarom een serie inhoudelijke video’s gemaakt over diverse fiscale en juridische onderwerpen, waaronder: noodmaatregelen, baangerelateerde investeringskorting (BIK), btw, corporate tax, transfer pricing, dividend- en bronbelastingen, fiscaliteit en duurzaamheid, Legal en people service . Zo kunt u zelf bepalen welk onderwerp u nader wilt bekijken. Als u zich registreert, kunt u de video’s na afloop van de livebijeenkomst bekijken – waar en wanneer u wilt.

Als bestuursvoorzitter van KPMG Meijburg & Co kijk ik ernaar uit om u persoonlijk te mogen verwelkomen bij de Meijburg Eindejaarsbijeenkomst!

© 2020 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.