KPMG Belgium Holland Desk seminar 2021

Webcast
vlaggen

Grensoverschrijdend ondernemen in België en Nederland

Op donderdagochtend 21 oktober 2021 vindt ons jaarlijkse KPMG Belgium Holland Desk Seminar plaats. Evenals vorig jaar verzorgen wij vanuit ons kantoor in Breda zes online workshops. Hierin komen de meest actuele fiscale ontwikkelingen aan bod die relevant zijn voor bedrijven die in zowel Nederland als België actief zijn.

Hebt u een internationale (dga-)structuur of houdt u zich bezig met fiscaliteit bij een bedrijf met activiteiten in Nederland en België? Dan mag u dit seminar niet missen!

>>> Hoe kan ik mij inschrijven? Selecteer twee workshops naar keuze onder het kopje: Programma online seminar. Via de hyperlinks kunt u zich direct registreren. 

Online seminar mét een persoonlijke terugkomdag

Náást het online seminar ontmoeten we u ook graag in persoon, zodat u ‘live’ vragen aan ons kunt stellen onder het genot van een drankje en een warm buffet. Hiervoor organiseren wij donderdag 28 oktober 2021 van 17:00 - 20:30 uur een 'terugkomdag'.

De terugkomdag vindt plaats bij Hotel Brasserie Den Engel in Baarle‑Nassau (NL). Deze dag is net als het online seminar kostenloos. Wij moedigen u aan om onze fiscale en juridische experts te ontmoeten en vragen te stellen over uw specifieke situatie.

Aanmelden voor seminar en terugkomdag

Via onderstaande registratielinks kunt u zich inschrijven voor twee workshops naar keuze. Meld u hier aan voor de terugkomdag van donderdag 28 oktober 2021.

Data en tijdstippen

  • Online seminar: donderdag 21 oktober 2021, 09:00 – 10:40 uur
  • Terugkomdag: donderdag 28 oktober 2021, 17:00 – 20:30 uur

Programma online seminar:

Tijdstip

Onderdeel
09:00 - 09:05 Opening en introductie door voorzitter Cees Nijman

09:05 – 09:50 uur 

Workshops: 

 

09:50 – 09:55 uur 

Pauze

09:55 – 10:40 uur 

Workshops:

 

Wat mag u tijdens de workshops verwachten?

Klik bovenstaand voor meer informatie over de workshops. Tijdens de workshops is het mogelijk om per chat vragen te stellen aan onze experts en ervaringen te delen. Wilt u vooraf al een specifieke vraag inbrengen, doe dit alvast per e-mail.

Inloggen online seminar

Het seminar wordt gehouden in het Nederlands, deelname is gratis. U kunt zich aanmelden voor twee workshops naar keuze via de bovenstaande links. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met instructies voor uw deelname.

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.