Hoe komt u sterker en financieel gezonder uit de COVID-19 crisis?

Webcast

Verhoog de EBITDA van uw organisatie ondanks economische tegenwind

Organisaties die snel en daadkrachtig handelen, hebben de grootste kans om sterker en gezonder uit een crisissituatie te komen. Met een economische prognose van sterke financiële tegenwind vanwege de COVID-19 crisis is het daarom van cruciaal belang voor organisaties om proactief een plan te ontwikkelen. Met name Private Equity ondernemingen hebben in tijden van crisis veel baat gehad bij zo’n plan.

Wilt u, net als Private Equity, snel bepalen hoeveel waarde er nog in uw organisatie zit om zo uw EBITDA te verhogen? Wilt u de duurzame efficiency en effectiviteit van uw organisatie verhogen middels een concreet en snel uitvoerbaar plan? Wilt u snel en breed uw management mobiliseren? En dit allemaal binnen de restricties van het werken op afstand? Indien u zich herkent in deze vragen en u een managementpositie vervult binnen een organisatie van 100+ medewerkers, meld u zich dan aan voor onze webcast over de Digitale Private Equity Lens.

Daarin lichten we toe welke mogelijkheden de Digitale Private Equity Lens biedt om COVID-19 uitdagingen aan te pakken en te overwinnen. We gaan onder meer in op gerealiseerde resultaten, de belangrijkste bouwstenen en de digitale & data componenten van de Private Equity Lens. Erik de Cock, CFO van USG People België, heeft deze lens met succes toegepast en vertelt u over zijn ervaringen en de relevantie voor grotere organisaties.

Aanmelden voor de webcast kan via het online aanmeldformulier. De webcast is in het Nederlands.

Programma

  • Introductie – Raymond Timmer
  • Gerealiseerde resultaten – Erik de Cock, CFO USG People België
  • Uitleg Digitale Private Equity Lens – Camal Handor en Sander Klous
  • Vervolgstappen – Camal Handor
  • Q&A – Raymond Timmer

Datum en tijd

Deze webcast wordt gehouden op dinsdag 16 juni van 08.30 tot 09.15 uur.

Aanmelden 

Aanmelden voor de webcast kan via het online aanmeldformulier. De webcast is in het Nederlands.

© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.