Fiscale beheersing voor woningcorporaties

Webcast

(Doorontwikkeling) Horizontaal Toezicht: de voor- en nadelen besproken 

Als u denkt aan fiscale beheersing, dan komt ongetwijfeld ook Horizontaal Toezicht in gedachten bij u op. De uitgangspunten en criteria van Horizontaal Toezicht zijn de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling geweest. De Belastingdienst heeft gemeend het Horizontaal Toezicht nieuw leven in te blazen in de vorm van het ‘doorontwikkeld Horizontaal Toezicht’. Maar wat betekent dit nu concreet voor u als woningcorporatie? Is het écht noodzakelijk om een convenant te sluiten met de Belastingdienst? Wat zijn uw rechten en verplichtingen en – niet onbelangrijk –  welke voor- en nadelen heeft het voor u als corporatie?   

Graag nodigen wij u uit voor het tweede webinar van onze webinarcyclus over fiscale beheersing op donderdag 16 september aanstaande, waarin al deze vragen uitgebreid aan bod komen. Uiteraard maken wij ook voldoende tijd vrij voor discussie en om uw mogelijk andere vragen te beantwoorden. Heeft u op dit moment al concrete vragen die u graag tijdens dit webinar beantwoord ziet, stel ze ons dan gerust. U kunt uw vragen meenemen in het aanmeldformulier.

Aanmelden

Klik hier om aan te melden voor dit webinar. Na uw registratie ontvangt u de link om deel te nemen aan deze Microsoft Teams-sessie.

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.