Voor uw fiscale en juridische vraagstukken bieden wij een op maat gesneden oplossing!

Lees meer

Is ons belastingstelsel nog van deze tijd?

Onze topexperts geven hun visie op het huidige belastingstelsel met betrekking tot de digitale economie.

Lees hier waarom!

Topics

11 September 2019

Staatssecretaris kondigt aanpassing box 3 aan

Op 6 september 2019 heeft de staatssecretaris van Financiën bekendgemaakt dat er voor de zomer van 2020 een wetsvoorstel komt om de heffing over inkomen uit sparen en beleggen in box 3 aan te passen. Volgens de eerste berekeningen zullen belastingplichtigen met uitsluitend spaargeld hierover tot circa € 440.000 effectief geen belasting meer betalen. Het is de bedoeling dat het nieuwe systeem per 1 januari 2022 in werking treedt.

Read more
5 September 2019

Investeren in start-ups: De converteerbare lening

De Nederlandse start-up scene is booming. Overal schieten de nieuwe initiatieven uit de grond. En waar de financieringsstructuren en ideeën steeds creatiever worden, blijft de fiscaliteit achter. Wouter de Win, Senior Tax Manager bij KPMG Meijburg & Co legt dit uit.

Read more

Trainingen en seminars

The Netherlands & Germany Tax Seminar 2019

KPMG Belgium Holland Desk seminar 2019

Ontbijtbijeenkomst Rotterdam ‘Btw quick fixes per 1 januari 2020: a line on the horizon?’

5 September 2019

Tax Update Shipping & Offshore - September 2019

In deze derde editie van onze Tax Update voor de Shipping & Offshore-sector informeren wij u over nationale en internationale ontwikkelingen, uiteenlopende jurisprudentie, wetsvoorstellen en praktijkervaringen, die actueel en relevant zijn voor de sector.

Read more
30 August 2019

Brexit: never ending story - Part 10

Boris Johnson heeft als nieuwe Britse premier zijn regering gevormd en is nu ruim een maand aan de slag. Wat betekent de regering Johnson voor Brexit? En voor het bedrijfsleven? Een 'no deal'-Brexit komt steeds dichterbij... Leon Kanters, Brexit-expert en partner bij KPMG Meijburg & Co, licht de huidige status toe in zijn nieuwste blog.

Read more

Nieuwsbrief My Tax News

Laatste fiscale ontwikkelingen ontvangen?

Kies dan voor 'My Tax News'. Boordevol fiscale wetenswaardigheden over de onderwerpen en tax events van úw keuze. 

Inschrijven

Werken bij Meijburg?

Check alle informatie op de website!

Heb jij honger naar kennis en beleef je plezier aan de fiscaliteit? Kies dan voor een uitdagende carrière bij Meijburg & Co!

Werken bij Meijburg
© 2019 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.