Het coronavirus en uw fiscale zaken

Wat betekent het voor u?


De belangrijkste fiscale en juridische maatregelen en aandachtspunten voor uw organisatie

Het coronavirus en uw fiscale zaken

Business continuïteit en het coronavirus

De snelle verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zorgt voor een alarmerende gezondheidscrisis in de wereld. Naast de impact op het welzijn van de mensen, heeft het ook op financieel economisch vlak grote impact en worden organisaties wereldwijd hard geraakt.
De onzekerheid is groot en de gevolgen van de coronacrisis zijn nog niet te voorzien. Voor organisaties is het daarom van belang om direct tot actie over te gaan en maatregelen te treffen, ook op fiscaal en juridisch vlak. 

Fiscale/ juridische maatregelen en het coronavirus COVID-19;
Via onderstaande thema's en acties bieden wij u  graag overzicht en advies; welke maatregelen u zelf kunt nemen en daarnaast welke steunmaatregelen er vanuit de overheid worden geboden om de continuïteit van uw business te garanderen. Meijburg helpt u graag met al uw vragen en onzekerheden. Neem voor meer informatie contact op met ons team.

 

Thema's

Via onderstaande thema's bieden wij u  graag overzicht en advies; welke maatregelen u zelf kunt nemen en daarnaast welke steunmaatregelen er vanuit de overheid worden geboden om de continuïteit van uw business te garanderen.

Acties

Via onderstaande acties bieden wij u  graag overzicht en advies; welke maatregelen u zelf kunt nemen om de continuiteit van uw business te garanderen.

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.