Personeel en organisatie

People_services

De coronamaatregelen treffen u ook als werkgever. Binnen een kort tijdsbestek moet u mogelijk snel beslissingen nemen waarvan de gevolgen voor de langere termijn niet zijn te overzien. Om de gevolgen van de coronacrisis voor werkgevers beter beheersbaar te maken, heeft het kabinet een aantal maatregelen voor de loonheffingen en sociale verzekeringen voorgesteld. Binnen deze personeel en organisatie-sectie kunt u voor alle werknemer-gerelateerde maatregelen een bondige samenvatting vinden, zodat u in één oogopslag op de hoogte bent van de maatregelen die u kunnen helpen deze onzekere tijd te overbruggen.

U vindt hier informatie over:

Meer informatie of advies?

Mocht u naar aanleiding van deze informatie of specifiek over de NOW vragen hebben, dan staan onze adviseurs u graag bij met hun expertise om de fiscale en financiële gevolgen van de coronacrisis zo beperkt mogelijk te houden. Wij houden u uiteraard van eventuele aanvullende fiscale coronamaatregelen personeel en organisatie op de hoogte.

 

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.