Graag nodigen wij u uit voor de training ‘Btw in SAP’ die wij in samenwerking met KPMG IT Advisory verzorgen. Belasting- en financiële adviseurs die zich met btw bezighouden hebben daarbij steeds meer kennis nodig van IT processen in ERP-systemen, zoals SAP. Veel beslissingen op btw-gebied neemt het SAP-systeem zelfstandig op geautomatiseerde wijze. Het is daarom cruciaal dat de inrichting van het SAP-systeem correct is. Om de kennis van de werking van btw in ERP-systemen te vergroten bieden wij de training ‘Btw in SAP’ aan. Tijdens deze training brengen wij onze kennis van btw en SAP voor u samen.

Het doel van deze training is tweeledig:

  • inzicht verschaffen in de werking van SAP;
  • u laten zien welke rol btw in SAP speelt.

Gedurende de training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • een introductie van ERP en SAP;
  • btw-basics;
  • btw in SAP in het inkoop-, verkoop- en aangifteproces.

Doelgroep
De training is bedoeld voor professionals die in hun dagelijkse werk te maken hebben met btw (onder andere btw-managers, tax managers, controllers en financial managers). 

Programma
12:30   Ontvangst met lunch
13:00   Aanvang training
15:00   Pauze
15:15   Vervolg training
17:15   Borrel
18:00   Einde 

Trainers
Mathijs Horsthuis (Meijburg & Co) en René Duijkers (KPMG IT Advisory)

NOB-PE punten
Naar onze mening voldoet deze training aan de door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) gestelde voorwaarden voor onderwijs als bedoeld in het PE-reglement van de Orde. Deze training kunt u voor 4 PE uren (vaardigheid) inbrengen bij de NOB. Als bewijs van deelname aan de training ontvangt u van ons een certificaat.

Aanvullende informatie
Voor algemene informatie over deze training kunt u contact opnemen met Chantal Helmstrijd, telefoonnummer +31 (0)88 909 1075, of via: e-mail. Inhoudelijke vragen kunt u stellen aan één van de trainers.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze training bedragen € 375,- exclusief btw.

Locatie: Amstelveen
Datum: 25 september 2017
Tijd: 12:30 t/m 18:00

Registreer